0
Ostali sportovi

‘Delfini’ se bune protiv Udovičića

Objavljeno: 15.10.12 u 12:52

“Imao sam uvid u tekst pisma. Sud o njemu daće Stručni savet i Upravni odbor, a potom će odgovor da dobiju igrači i javnost”, rekao je Sovrović.

Uočljivo je da na spisku igrača nisu kapiten Vanja Udovičić i najbolji igrač sveta za prošlu godinu Filip Filipović, koje Udovičić trenutno trenira u kragujevačkom Radničkom.

“Dobio sam pismo, igrači imaju sugestije po pitanju rada pre, tokom i posle Olimpijskih igara u Londonu. I to pismo će biti rasmatrano na Stučnom savetu i Upravnom odboru u utorak, posle kojih ćemo izaći sa saopštenjem”, rekao je Sovrović.

Na pitanje da li su igrači u pismu napisali da slučajno neće igrati za reprezentaciju ako Udovičić ostane selektor, Sovrović je rekao:

“Ne. To ne dolazi u obzir, svi oni su se do sada uvek odazivali i mislim da će tako biti i ubuduće. Pitanje selektora je pitanje o kojem ćemo odlučivati u narednom periodu. To je prvenstveno odluka Stručnog saveta, a tek onda moja”.

Sam Udovičić rekao je da ne zna za sadržaj pisma koji su dobili čelnici Saveza.

“Nisam imao uvid u pismo. Prema tome, ne mogu da dam bilo kakav komentar”, rekao je Udovičić.

Epilog pobune trebalo bi da bude uskoro poznat, pošto je okupljanje reprezentacije za Svetsku ligu zakazano za 29. oktobar. Udovičić je pozvao sve vaterpoliste koji su potpisali pismo, osim Sora, kojem se zahvalio na saradnji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter