1
Auto Moto

Baton pokvario šanse za dobar plasman

Objavljeno: 13.10.12 u 12:22

Britanac, Dženson Baton se boji da će njegova inače dobra forma tokom poslednjih par trka biti ugrožena lošim kvalifikacijama u Koreji. Razlog za loš rezultat leži u problemima koje je iskusio tokom druge kvalifikacione sesije i žute zastave na stazi. Baton je bio optimističan u petak ali misli da će u nedelju imati problem sa velikim brojem vozača ispred njega koji će ga blokirati.

“Razočaran sam što sam toliko daleko od pol pozicije pred sutrašnji start. Mislim da smo bili najbrži i forma nam je skroz dobra. Biće ipak teško sutra.”

Baton kaže da su dve stvari uticale na njegov relativno loš učinak u kvalifikacijama, rana greška u drugoj kvalifikacionoj sesiji i potom žuta zastava za Daniela Rićiarda koja je prekinula njegov poslednji pokušaj da se plasira na bolje mesto. “Morao sam da kočim, odem preširoko i da ga vratim čak u prvu brzinu.

Mislio sam ipak da sam bio dovoljno dobar da završim sekciju bolje, ali se onda zbog žute zastave koja me je usporila ispostavilo da nisam u pravu”.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Baton pokvario Å¡anse za dobar plasman | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter