0
Auto Moto

Nastavlja se borba Lorenca i Pedrose

Objavljeno: 12.10.12 u 13:40

Lorenco je prvi trening završio na prvom mestu krugom na stazi „Tvin Ring Motegi“ u vremenu od 1:46.558 minuta, sa jednom i po desetinkom ispred Pedrose. Treći je tada bio Andrea Doviciozo na Jamahi Teh 3, ispred branioca titule Kejsi Stoner, koji se vratio na stazu prvi put od avgusta i preloma noge koji je doživeo tokom kvalifikacija u Indijanapolisu.

 
Australijanac je na prvom treningu bio sedam i po desetinki iza Lorenca, a vrlo malo ispred Bena Spiza na drugoj Jamahi, a iza njih sledili su drugi vozač Jamahe Teh 3, Nikija Hejdena na Dukatiju i vozača LCR Honde Štefana Bradla. Prvu desetoricu kompletirali su Alvaro Bautistu na San Karlo Hondi Gresini i devetostruki svetski šampion Valentino Rosi.

 

Tokom popodneva, Pedrosa je Lorenca nadmašio za samo desetinku, ali je postavio i najbolje vreme dana, od 1:46.088 minuta. Doviciozo je tada bio treći, sa još skoro desetinkom iza, a sledili su ga Bradl, Rosi, Spiz, Stoner, Bautista, Kračlou i Hejden, koji su svi bili unutar devet desetinki od vozača Repsol Honde na vrhu.

 

Poslednji trening u kraljevskoj klasi vozi se u subotu od 3.10 po srednjeevropskom vremenu, dok su kvalifikacije od 6.55. Trka za Veliku nagradu Japana startuje u nedelju u 7 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter