0
Ostali sportovi

Karabatići: „To je kao da idete na lomaču“

Objavljeno: 11.10.12 u 14:18

Karabatići su okončali medijsku tišinu, pošto su u intervjuu za časopis „Paris Match“ objasnili kroz šta su prošli od kada su optuženi za nameštanje i nezakonito klađenje.

„To je kao da idete na lomaču. Sve oči su bile uprte prema nama, kao da smo u ringu“, istakao je Nikola šta je osećao kada su on i ostali osumnjičeni privedeni u Parizu.

„Bio sam u šoku kada su nam zaključali svlačionicu i rekli da moramo u pritvor. Imao sam vremena samo za tuširanje. Izašao sam na ulicu, a tamo su bile stotine novinara i snimatelja, više nego kada smo se sa zlatom vratili sa Olimpijskih igara iz Londona“, rekao je Nikola Karabatić.

U pritvoru su poslušali savet advokata i odlučili da se brane ćutanjem, ali su se ipak predomislili.

„Shvatili smo da ako budemo ćutalu to će biti kao da priznajemo krivicu. Hteli smo samo da nam sudija koji je imao pristup dokumentima objasni zašto smo optuženi“, istakao je Nikola i dodao da su se policajci prema njima odnosili kao prema pravim kriminalcima.

Njegov brat Luka je pred sudijom priznao da se kladio.

„Rekao sam istinu sudu. Spreman sam da odgovaram za sve što sam uradio. Ali, ono što me najviše boli jeste optužba za varanje. To je nepošteno. Zbog toga sam besan jer nisam varao. Ovo je sr**e. Ne zaslužujemo da ovako završimo karijeru. Želim da se ovo što pre završi i da ostanem normalan“, rekao je Luka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter