0
Ostali sportovi

Derbi, koji to više nije

Objavljeno: 10.10.12 u 11:07

Upravni odbor Partizana zasedaće danas u 15.00 časova, kako bi videli šta i kako dalje u Ligi šampiona, a tri sata posle toga crno-beli će na Banjici ugostiti Crvenu zvezdu u meču srpske Superlige.

Nekada veliki večiti derbi, već nekoliko godina nema tu težinu, jer je aktuelni šampion daleko kvalitetniji od crveno-belih s čime se slažu i treneri obe ekipe Aleksandar Brković i Nenad Peruničić.

“Mi smo favoriti, od toga ne bežimo, kako zbog celokupne situacije u oba kluba, tako i zbog trenutne forme, odnosno položaja na tabeli.

Zvezda ima određene probleme, na koje mi ne želimo da se osvrćemo, s druge strane imamo ih i mi, ali to ne sme da bude alibi. Ulogu favorita prihvatamo i trudićemo se da je opravdamo”, kaže trener Partizana Aleksandar Brković, dok njegov kolega Nenad Peruničić poručuje:

“Partizan je favori i tu nema dileme. Mi od starta prvenstva kuburimo s povredama igrača, na prethodnih nekoliko mečeva nedostajalo nam je tri-četiri igrača, a danas ćemo igrati bez dvojice standardnih prvotimaca, čija će mesta zauzeti neki novi klinci. Oslabljeni jesmo, ali se ne predajemo i spremni smo da na Banjici odigramo muški.”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter