0
Ostali sportovi

Nagrada “Braća Karić”

Objavljeno: 09.10.12 u 10:59

Specijalna nagrada povodom 15. godina nagrade „Braća Karić“ za izvanredni doprinos srpskom sportu i ugledu Srbije u svetu nagrađeni su osvajači medalja na Igrama u Londonu Milica Mandić, Ivana MaksimovićAndrija Zlatić i vaterpolo reprezentacija, kao i paraolimpijci Srbije Tanja Dragić, Borislava Perić-Ranković, Željko Dimitrijević, Draženko Mitrović i Zlatko Kesler.

 

Vaterpolista Vanja Udovičić poručio je u ime svih olimpijaca da je velika čast biti u društvu ovako uglednih ličnosti koji na poseban način reprezentuju našu zemlju.

 

 

Nagrada „Braća Karić“ dodeljuje se svake godine, a pravo predlaganja imaju pojedinci, organizacije i institucije koji svoje predloge dostavljaju u pismenom obliku. O laureatima odlučuje Upravni odbor Fondacije.

 

Ciljevi Fondacije su humanost i pomoć onima kojim je potrebna, afirmacija srpske nacionalne kultura i njeno povezivanje za Evropom i svetom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter