0
Auto Moto

Kobajaši podigao samopouzdanje

Objavljeno: 09.10.12 u 09:08

Kamui Kobajaši je siguran da će Zauber ako sve bude u redu biti u prilici da se bori za visok plasman i u Koreji i nove bodove, posle njegovog prvog podijuma u karijeri na stazi Suzuka pred domaćom publikom.

 

 

Prošle godine na Jeongamu, Kobajaši i Perez su se na startu kvalifikovali kao 14ti i 17ti pre nego što su trku završili na petnaestom i šesnaestom mestu. „Prošle godine, Korea je za nas bila izuzetno teška trka jer smo bili mnogo sporiji. Ipak, to je prošlost i sada stvari izgledaju mnogo bolje. Bolid nam je sada mnogo brži i pouzdaniji i mislim da možemo da osvojimo poene.

 

 

Očekujemo da staza ima mnogo gripa pogotovu u početku, ali to će se promeniti tokom vikenda. Jednom kada se staza napuni gumom u nekim brzim sekcijama kombinovanim sa sporijim krivinama, biće zabavno prolaziti kroz njih. Trebalo bi da naš auto bude kompetitivan ovde“

 

 

Posle 15 osvojenih poena na Suzuki gde je Perez završio van staze, Kobajaši je sada 16 poena iza top 10 vozača u šampionatu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter