0
Auto Moto

Veber besan, Grosjean u suzama

Objavljeno: 07.10.12 u 13:34

Mark Veber je napustio Suzuku prilično besan pošto ga je u prvom krugu zakačio Grosjean i okrenuo ga na stazi što ga je vratilo na 22. mesto posle starta, što je za nekoga ko je startovao sa druge pozicije prilična katastrofa.
„U prvom krugu…čovek nije normalan, on se loži da može da uleti u treću krivinu divljački kao na svakoj trci. Frustrirajuće… možda mu je potreban još jedan odmor od takmičenja, ovo je potpuno njegova greška, ali koliko puta čovek može da napravi grešku na trci u prvom krugu? Potpuni ludak…“ rekao je Veber posle trke.


Grosjean je popio kaznu stop and go, što je najstroža kazna koju mogu stjuarti da dodele pre isključenja iz trke. Francuz je tek odradio jednu kaznu zabrane vožnje zbog sličnog incidenta kada je na GP Belgije napravio haos u prvom krugu.
„Bio sam veoma pažljiv i držao svoju liniju fokusirajući se na Zauber koji mi je bio sa leve strane, a onda se desio incident sa Veberom“ rekao je vidno uznemireni vozač Lotusa.

 

„Nije to bilo nešto strašno, samo sam pokušavao da izbegnem kontakt i nisam uspeo… bio je to glupav sudar, nisam još uvek imao priliku da porazgovaram sa Veberom.“
Veber je sjajnom vožnjom do kraja trke ipak uspeo da se probije na devetu poziciju i osvoji dva boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter