0
Ostali sportovi

Srbija – Hrvatska I deo

Objavljeno: 04.10.12 u 11:40

Do početka Evropskog prvenstva u Beogradu ostalo je još dva meseca, a najbolje srpske rukometašice danas će u Petrovcu na Mlavi odigrati prvi od dva planirana kontrolna meča protiv selekcije Hrvatske (19.00). Duel s ekipom koja je na letos završenim Olimpijskim igrama u Londonu igrala u četvrtfinalu trebalo bi da pokaže gde se trenutno nalazi tim selektora Saše Boškovića.

 

Rezultat naravno nije u prvom planu, ali pobeda bi značila mnogo na samopouzdanju, budući da Hrvatice nisu ekipa s kojom smo lako izlazili na kraj. Šta više poslednji puit smo ih pobedili u Kragujevcu 2011. godine, ali taj trijumf nije bio dovoljan da se devojke plasiraju na Svetsko prvenstvo.

 

„Hrvatice poznajemo veoma dobro, reč je o odličnoj ekipi, a s njima smo odigrali mnogo mečeva. Imamo loš skor u međusobnim duelima, a ovo je odlična prilika da ih savladamo. Međutim, u pitanju je prijateljski meč, gde pobeda nije u prvom planu, mada bi nam trijumf mnogo značio na sticanju samopouzdanja“, kaže pivotmen Slađana Pop-Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter