0
Ostali sportovi

Francuska javnost naprasno počela da ističe poreklo svog reprezentativca Karabatića

Odjednom postao Srbin

Objavljeno: 04.10.12 u 17:42

Dok je dobar Francuz je, a kad ne valja Srbin je. Izgleda da tako francuska štampa gleda na Nikolu Karabatića svetskog igrača broj jedan i olimpijskog šampiona.

Karabatić je, kao što je već poznato, optužen za nameštanje mečeva, iako on trvdi da to nije istina. On kaže da je priveden zato što se njegova devojka kladila.

„Da li sam se ja kladio? Ne, nikada se ne kladim. Ali, moja devojka jeste. Znala je da nam je povređeno nekoliko igrača, da igramo na vrućem gostovanju i iskoristila je činjenicu da je dobro upoznata sa situacijom u mom klubu.“ izjavio je Karabatić koji podseća da na toj utakmici nije ni igrao.

A francuski mediji sve češće ga pominju kao Srbina, to je osudio francuski nedeljnik „Le Nouvel Observateur“ koji je objavio: „Kada je osvojio Olimpijske Igre bio je Francuz. Ali, kada je osumljičen za nameštanje i klađenje, onda je neophodno pomenuti njegovo srpsko poreklo!“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter