0
Auto Moto

Hilkenberg se drži po strani

Objavljeno: 04.10.12 u 13:59

Između Singapura i Japana, transfer lista vozača F1 se okrenula naopačke. Hamilton u Mercedesu, Šumaher u penziji, Serhio Perez u Meklarenu, a Niko Hilkenberg i Pol di Resta koje su neki povezivali sa Mercedesom, sada se pominju kao kandidati za Ferari.

 

 

Već odavno se priča da Masa ne zavređuje mesto u Ferariju, te da će ga jedan od vozača Fors Indije možda zameniti. “Kao što svi znamo, bila je ovo burna nedelja iza nas, sa mnogo novosti”, izjavio je Hilkenberg. Mnogo stvari može da se desi u narednim danima a novinari su skloni tome da stalno nekoga stavljaju na nečije mesto, ali ništa od toga nije sigurno.

 

 

Ja se samo koncentrišem na moj posao i trudim se da ga obavim na najbolji mogući način i to je sve što mogu da vam kažem za sada. Ništa nije objavljeno još uvek, moraćemo da sačekamo i da vidimo šta će biti. Trenutno pregovaram i sa mojim sadašnjim timom Fors Indija i postoje šanse da ću ostati. Ne pratim trenutno previše promene koje se dešavaju ali sam bio i pomalo iznenađen kada sam čuo ko je gde otišao. Kao što rekoh, trenutno me sve to ne dotiče i gledam da radim najbolje što  mogu svoj posao.”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter