0
Auto Moto

Šumiju ne nedostaje motivacija

Objavljeno: 03.10.12 u 10:39

Nemac kaže da je i dalje motivisan da do kraja sezone da sve od sebe iako mu je od prošlog petka jasno da će ga u timu naredne sezone zameniti Luis Hamilton.

 

Šumi je naglašavao da će odluku o svojoj budućnosti u F1 doneti u oktobru ove godine, a njegov sadašnji tim Mercedesa je rekao da će stati iza njega u svakom slučaju. „Moja motivacija je i dalje visoka i pored vesti od prošlog petka, naročito zato što je Suzuka jedna od najboljih staza u F1 i jedna od mojih omiljenih.

 

Uživam na stazi, postoje sekcije koje su jako izazovne i na kojima morate da pokažete koliko ste dobri kao vozač. Japanski navijači su neviđeni i prave fantastičnu atmosferu a takođe, izuzetno volim Japan i njihovu hranu, tako da me put  veoma raduje. Logično, želeo bih i da napravim neki dobar rezultat ovog vikenda iako su mi šanse umanjene zbog kazne koju ću da odradim na gridu. I pored svega, ja ovo shvatam kao izazov.“

 

Šumaher je popio kaznu od 10 mesta na startu zbog incidenta koji je izazvao zakucavanjem u bolid Toro Rosoa na prethodnoj trci u Singapuru kada je iz trke iznacio Žen Erik Vernjea…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter