0
Fudbal

Ekipa Manuela Pelegrinija raznela Anderleht u Briselu i sigurno drži prvo mesto

Moćna Malaga

Objavljeno: 03.10.12 u 22:47

Anderleht je dočekao Malagu u drugom meču grupe C, pošto je prvi odigran ranije, a Milan je savladao Zenit u Rusiji sa 3:2.

Malaga je igrala sjajno, stvarala šanse tokom čitavog prvog poluvremena i promašivala, i promašivala, i promašivala – što Saviola, što Isko, što ostatak tima. A u poslednjem minutu prvog dela igre spektakularan gol postiže Eliseu kome je lopta sela na nekih 25 metara na levicu, a on je zakucao u mrežu tako da je golman Anderlehta Proto jedva stigao da je isprati pogledom.

Manuel Pelegrini je napravio fantastičan tim od Malage, a španski klub je drugu pobedu u prvom nastupu u sitoriji LŠ potvrdio u 56. minutu kada je Hoakin matirao Protoa sa bele tačke. A Anderleht je potpuno pao posle ovog primljenog gola, pa je vrlo brzo primio još jedan pogoak, a strelac je bio Eliseu posle perfektnog pasa Iska. Portugalac je postigao još jedan prelep gol, lobovao je Protoa koji je nemoćno gledao loptu koja ulazi u mrežu.

Malaga je posle nove pobede od 3:0 glavni favorit za prvo mesto u grupi C.

TABELA: Malaga 6, Milan 4, Anderleht 1, Zenit 0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter