0
Auto Moto

Trka F1 na Tajlandu

Objavljeno: 02.10.12 u 09:54

Tajland je u planu za 2014. godinu kada su u pitanju trke F1, izjavili su zvaničnici sa Tajlanda. „Bangkok Post„, jedan od najuticajnijih tamošnjih listova sugeriše da je Berni Ekleston već sve dogovorio sa gradskim vlastima tokom trke u Singapuru i da su se načelno sve dogovorili.

 

Iako još postoje detalji oko kojih će se dogovarati, kao što je cena učešća koju Bangkok treba da plati, planira se da ovo bude druga noćna trka u sezoni posle Singapura. „Biće to ulična trka poput one u Monaku i Singapuru, samo što će zbog noćnih uslova biti sličnija onoj u Singapuru“ izjavio je Kanopkhand Čulakasem, jedan od glavnokomandujućih za pitanja organizacije sportskih manifestacija u Bangkoku.

 

Red Bul je već podržao plan da se trka održi na Tajlandu, obzirom da je sedište kompanije tamo. Mark Veber je već pravio demonstraciju F1 u ovom gradu još 2010 godine…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter