0
Ostali sportovi

Iz Petrovca po medalju

Objavljeno: 02.10.12 u 17:30

Najbolje srpske rukometašice započele su EHF nedelju u Petrovcu na Mlavi, gde će boraviti do subote i odigrati dva prijateljske utakmice protiv selekcije Hrvatske.  Prvi duel na programu je u četvrtak u 19.00 časova, a drugi u subotu s početkom u 14.00 sati.

 

Njima je tamo super, ja da vam kažem, spremaju se i uživaju, ali ne samo što ja tako kažem, nego i selektor Saša Bošković tvrdi da je zadovoljan boravkom u Petrovcu.

 

„Pre svega, moram da se zahvalim predsedniku opštine Radiši Dragojeviću, jer nam je omogućio odlične uslove za rad. Hotel je sjajan, hala odlična, tako da imamo sve što nam je potrebno, a na usluzi nam je konstantno desetak ljudi.

 

Mi smo prva reprezentacija koja je došla u Petrovac, pa se ljudi i dodatno trude oko nas. Pokazuju veliko srce i toplu dobrodošlicu na svakom koraku, danonoćno su uz nas, pa imamo fantastične uslove za rad.

 

Što se samog rada tiče, želeli smo da kondicioni trener Nenad Njaradij uradi dva treninga sa igračicama, da ih vidi na terenu i u skladu sa tim da neku ocenu. Želimo da 4. deembra i početak Evropskog prvenstva dočekamo spremni, mada možda nećemo dobro odigrati sa svakim, ali ono što je izuzetno bitno je da dobro trčimo na svakoj utakmici. Navijači će to prepoznati i doći da nas podrže“, kaže selektor Bošković.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter