0
Ostali sportovi

Trener silno pojačanog Radničkog iz Kragujevca Dejan Udovičić rekao je da njegov tim na startu prvenstva očekuje teška i neizvesna utakmica

„Drim-tim“ iz Kragujevca na prvom testu

Objavljeno: 02.10.12 u 20:58

Koga je sve Radnički doveo ove sezone i koliko se pojačao svi već znamo. Tako da će Kragujevčani, hteli to oni ili ne, sloviti za favorita u premijernom meču sa Vojvodinom. Prednost Novosađana mogla bi da bude činjenica da su već odigrali četiri jake utakmice, u kojima su ostavili sasvim solidan utisak dok Radnički nije odigrao ni jednu takmičarsku utakmicu.

„Oni su već ušli u takmičarski ritam, dok smo mi u fazi uigravanja. Radili smo na nekim taktičkim detaljima, kako bismo postavili određene konture igre, ali potrebno je da prođe određeno vreme da se vaterpolisti uigraju i da sve dođe na svoje mesto“, poručio je trener Radničkog.

Poštujemo ekipu Vojvodine, maksimalno ozbiljno ulazimo u meč sa njima, pa želimo da se što bolje pripremimo. Većina naših igrača nikada nije igrala na njihovom bazenu, pa ćemo kroz dva treninga pred utakmicu pokušati da se što bolje adaptiramo na taj bazen. Kao i svaka premijerna utakmica na nekom takmičenju, i ova će biti teška i neizvesna, ali mislim da je kvalitet na našoj strani i nadam se da možemo da pobedimo’‘, dodao je još Dejan Udovičić.

U ostalim mečevima prvog kola Prve A lige sastaju se: ŽAK – Banjica, Singidunum – Dunav i Beograd – Partizan, dok je Crvena zvezda slobodna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter