0
Auto Moto

Teška trka za Dukati

Objavljeno: 01.10.12 u 10:13

Na sreću, nije bilo teških povreda Nikija Hejdena koji je u gotovo spektakularnom padu sa motora izleteo sa staze i preleteo preko reklamnih panoa. Odmah potom je transportovan na kliniku odakle je posle detaljnih pregleda otpušten, a na istoj toj krivini je i dan ranije doživeo pad.

 

„Pristojno sam startovao i uspeo sam da obiđem Rosija i Džonija Rea. Zadnja kočnica mi nije radila baš najbolje, posle prve polovine kruga, možda zato što sam je pregrejao. Pokušavao sam da držim grupu ispred sebe na oku, ali sam preterao u poslednjoj krivini. Uspeo sam nekako da se iščupam, ali sam prebrzo uleteo na taj zid. Mislio sam da ću prvo udariti glavom ako skočim sa motora tako da sam pustio da se desi sve onako kako se i desilo.

 

Žao mi je što sam skrljao motor, ali sam u isto vreme srećan što je sve dobro prošlo i što je zaštitna oprema odradila dobro svoj posao. Sada sam ok, i nadam se da ću učestvovati na narednoj trci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter