0
Auto Moto

Kobajaši iščekuje Suzuku

Objavljeno: 01.10.12 u 10:03

Kamui Kobajaši je siguran da će Zauberova šasija koja nosi oznaku C31 biti po meri staze u Japanu te da će im bolid biti veoma brz.

 

Takođe, veoma se raduje nastupu pred domaćim navijačima. Iako je na zadnje četiri trke sakupio svega dva boda, veruje da će na Suzuki imati bolje izdanje. „Jedva čekam da vozim pred domaćom publikom. Mislim da će nam automobil biti veoma brz a biće tu i nekih novih delova. Siguran sam da ću napraviti dobar rezultat pred mojim navijačima a prošle godine, iako sam bio sedmi na startu, imao sam peh koji me je zakucao na trinaestu poziciju.

 

Navijači u Japanu su sjajni i prave fantastičnu atmosferu pružajući neverovatnu podršku. I nemam samo ja ovde svoje obožavaoce… Oni su pravi fanovi Formule 1 i jako sam ponosan na njih. Nigde nećete naći tanove koji dolaze tako rano na trkalište i koji ostaju tamo do kasno u noć, bez obzira na to kakvo je vreme“

 

Kobajaši je trinaesti u generalnom plasmanu pred trku u Japanu, 31 bod iza klupskog kolege koji je najavio da prelazi u Meklaren…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter