0
Auto Moto

Džonatan Rea napreduje

Objavljeno: 01.10.12 u 10:30

Zamena u Repsol Honda timu, britanac Džonatan Rea, na svom drugom nastupu u Moto GP šampionatu osvojio je sedmu poziciju što uopšte nije loš rezultat za nekoga ko nema previše iskustva sa najjačom klasom.

 

„Zadovoljan sam što sam uspeo da smanjim razliku iza vodećih ali moram da kažem da je za mene ova trka bila prilično teška. Na početku dozvolio sam Alvaru da napravi veliku razliku i onda sam pokušavao da guram do maksimuma. To nije bilo dovoljno, uspevao sam da skidam po desetinku, ali sam i dalje zadovoljan i za mene je ovo sjajno iskustvo.

 

Tokom trke pokušavao sam da se igram sa dugmićima za kontrolu trakcije, obrtnog momenta i kočenja motorom i pokušavao sam da shvatim kako sve funkcioniše. Ovo je bila sjajna prilika. Nisam siguran šta će biti za Motegi i trku u Japanu, ali se nadam da će Kejsi da se oporavi i da se vrati na stazu i pokaže svima kolika je on veličina.

 

Želim da se zahvalim svima u timu za ovu priliku i što su me tretirali kao da sam jedan od njih a ne kao nekoga ko je došao kao zamena, ovo je bilo sjajno iskustvo. Ovo je moja deseta godina kako sam u Hondinoj porodici i voleo bih da se vratim ovde uskoro“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter