0
Auto Moto

Grosjean pikira formu

Objavljeno: 30.09.12 u 12:30

Roman Grosjean se nada da bi mogao da se vrati u prve redove na trci u Japanu, posle sedog mesta u Singapuru kojim nije preterano zadovoljan. Japan će mu biti drugi start posle kazne od jedne trke nepojavljivanja koju je odradio u Italiji i nada se da će kapitalizovati potencijal koji Lotus poseduje.

„Ako budemo dobro setovali automobil, biće prava uživancija na stazi“ rekao je Grosjean.

Suzuka je sjajna staza, trkao sam se ovde samo jednom ali je obožavam. Jedva čekam da se vratim na nju. Ipak, teško mi je da kažem koji deo staze najviše volim. Pred nama je vikend pun izazova, moramo perfektno da setujemo bolid kako bi bili dobri na ovoj veoma brzoj stazi koja je u stanju da pokaže sve slabosti koje bolid ima.

Sve krugove moram da odradim perfektno, jer staza ne dozvoljava greške, izuzetno se lako ošteti automobil ako igde izletite sa staze pa čak i ako preširoko uđete u krivinu. Takođe moramo da pazimo i na gume, pošto Suzuka im ne prašta. Mislim da je Japan staza na kojoj vam treba samo malo sreće, i nadam se da ću je ja imati.“

Grosjean je trenutno osmi u generalnom plasmanu sa ukupno 82 poena, 67 iza svog klupskog kolege Kimija Rajkonena koji je u prilici da juri čak i titulu,,,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter