0
Ostali sportovi

U sjajnoj atmosferi vaterrpolisti Zvezde su poraženi od Juga na startu Evrolige

Poraz Zvezde na debiju

Objavljeno: 26.09.12 u 20:27

Zvezda je možda prenervozno ušla u meč,možra zbog neočekivano dobre atmosfere koju su napravile Delije i na kraju izgubila 6:10 (0:1. 2:3, 2:3, 2:3).

Ekipa Juga je bila bolja tokom celog meča a u napadu je Zvezdi nedostajalo realizacije. Doduše mora se priznati da je Jug bio blagi favorit pre ovog meča ali ipak se videla neugrinost u pojedinim trenucima novog Zvezdinog „Drim tima“. U dva navrata Zvezda je imala priliku da uhvati priključak, ali je pravila greške, koje su rivali lako koristili.
Najefikasniji u timu Zvezde bili su Boris Vapenski sa tri i Andrija Prlainović sa dva gola (oba iz peterca). Šampione Hrvatske predvodili su Miho Bošković sa tri i Maro Joković sa dva.

Sigurno je da možemo da napredujemo. Ovo je početak sezone, mi tek moramo da uklopimo nove igrače. Vatreno krštenje je bilo protiv najjačeg rivala i favorita za Evroligu. Sa druge strane otvaranje je bilio fantastično, mislim na publiku„, prokomentarisao je Savić, dok su navijači ispraćali igrače sa bazena..
Iako je Jug vrlo jaka ekipa, trener Zvezde Dejan Savić se nadao bodovima
„Jug je od početka kontrolisao utakmicu, rutinski vodio. Primili smo neke glupe golove, ali sve je to pitanje uigranosti i doći će na svoje mesto. Nadali smo se da možemo da dobijemo. Šta je tu je, cilj nam je da budemo drugi u grupi. Olimpijakos je dobar, Monpelje ne sme da se potceni. Sada nas čeka naporna sezona, i kvalitetno prvenstvo Srbije, siguran sam da ćemo im bolje parirati u Dubrovniku“, zaključio je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter