0
Auto Moto

Lauda demantuje

Objavljeno: 26.09.12 u 11:43

Niki Lauda ne želi da prizna da mu je Mercedes ponudio poziciju menadžmentu tima ukoliko Luis Hamilton pređe naredne godine da vozi za ovaj tim. Sa druge strane, trostruki svetski šampion tvrdi da će Hamilton, šampion iz 2008 ipak ostati u Meklarenu.

 

 

Kako je engleski Gardijan objavio u ponedeljak, priča se da Lauda nagovara Hamiltona da pređe u Mercedes, kako bi stvorili „super tim“. Ipak, u zvaničnim obraćanjima Lauda tvrdi nešto sasvim drugačije: „Hamilton će ostati u Meklarenu“ kaže Lauda koji je takođe komentator na nemačkoj televiziji. Kada su ga pitali za Mercedes, Lauda je kratko odgovorio“Nemam pojma šta planiraju, otkud vam to?“

 

 

Dodao je takođe da će i Kimi Rajkonen verovatno ostati u Lotusu i da ne bi trebalo da bude velikih prekomponovanja u timovima, dotakao se i Ferarija:“Perez bi bio rizik, Masa je predvidiv i Alonso njega voli, tako da ja mislim da se takva promena neće desiti“…

 

 

Lauda je svoje prrve dve titule osvojio 1975 i 1977 godine sa Ferarijem a potom još jednu po povratku iz penzije za Meklaren 1984.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter