0
Ostali sportovi

Rukometaši Partizana u četvrtak u Moskvi počinju takmičenje u Ligi šampiona, a trener Aleksandar Brković ističe da je primarni cilj ostvariti barem jedan trijufm

Sanjamo pobedu

Objavljeno: 24.09.12 u 17:08

Drugu godinu uazastopnu rukometaši Partizana nastupaju u Ligi šampiona, ali prvim učešćem u evropskoj eliti ne mogu da budu ponosni, budući da nisu zabeležili nijednu pobedu. To iskustvo ovom timu trebalo bi da pomogne u nameri da ove sezone ostavi bolji utisak.

Prema rečima trenera Aleksandra Brković primarni cilj ove generacije crno-belih je da u najjačem evropskom takmičenju ostvbare najmanje jednu pobedu.

Prvi priliku za to imaće u četvrtak kada gostuju ekipi Čehovski medvedi, a ekipa će u Rusiju stići dan ranije.

– Postali smo redovan učesnik Lige šampiona. Ovo nam je druga sezona za redom. Mislim da nije realno da očekujemo da ćemo se plasirati u drugi krug, jer smo opet u verovatno najtežoj grupi. Ipak, izvukli smo pouke i sada možemo da budemo konkurentniji. U svakoj utakmici ići ćemo na pobedu, a naš cilj j da osvbojimo tri boda.

Prošle sezone odziv publike nije bio dobar. Sada su ulaznice besplatne i svi koji vole rukomet moći će da ga gledaju. Partizan je želeo da igra u Beogradu, ali je postojalo puno problema, koji su se lako rešili u Nišu – rekao ej Brković.

Društvo Partizanu u grupi A Lige šampiona prave francuski Monpelje, ruski Čehovski medvedi, nemački Flensburg i Hamburg, kao i španski Ademar Leon.

Prema Brkovićevim rečima favoriti za prolazak u drugi krug Hamburg, Flensburg, Čehovski medvedi i Monpelje

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter