0
Ostali sportovi

Filip Filipović nije mogao da prihvati ponudu Crvene zvezde

Objavljeno: 24.09.12 u 10:56

Jedan od najboljih vaterpolista na svetu bio je slobodan da bira klub pošto Pro Reko zbog finansijskih problema nije mogao da zadrži udarne igle.

 

 

Filip je tokom leta često spominjan kao pojačanje Crvene zvezde, ali je odlučio da zajedno sa Vanjom Udovičićem predvodi „drim tim“ iz Kragujevca, iako je pregovarao i sa Partizanom.

 

 

„Tačno je da su me zvali Partizan i Zvezda i da sam pregovarao sa njima. Predsednik Partizana Aleksandar Šoštar mi je u konkretnom razgovoru predočio koliko su njihove mogućnosti, koje ipak nisu dovoljne da bih se vratio u Partizan. Ponudu Crvene zvezde nisam mogao da prihvatim. Ipak je to bila nepristojna ponuda. A želeo sam da se vratim u Srbiju, pa sam vrlo zadovoljan što sam stigao u Kragujevac“, rekao je Filipović a prenosi „Spotski žurnal“.

 

 

On je veći deo svoje karijere nosio kapicu crno-belih, od 2002. do 2009. godine, a debitovao je za prvi tim sa 14 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter