0
Ostali sportovi

VK Radnički iz Kragujevca predstavio je tim za novu sezonu

Radnički sa šampionskim ambicijama

Objavljeno: 21.09.12 u 18:30

Da će ove godine naša vaterpolo scena biti nikad jača i nikad zanimljivija je već odavno jasno. U trku za šampiona ove sezone će se vrlo ozbiljno uključiti Radnički iz Kragujevca silno pojačan Vanjom Udovičićem, Filipom Filipovićem, Borisom Zlokovićem, Aleksandrom Ćirićem, Damirom Burićem i američkim reprezentativcem Endijem Stivensom. Novi trener je Dejan Udovičić je takođe veliko pojačanje, on je na predstavljanju tima za ovu sezonu rekao da je prezadovoljan prijemom i da će se igrama i rezultatima odužiti Kragujevčanima.

„Moj zadatak ovde je osim naravno dobrih rezultata i da radim na stvaranju trenera, ali i da uspostavimo sistem rada vaterpolo škole

Na predstavljanju se takodje oglasio i Vanja Udovičić: „Ono što je do juče bila bajka, danas je najiskrenija priča. U sportu nema prevare“ – rekao je on.

Za Radnički će naredne sezone igrati: Vanja Udovičić, Filip Filipović, Boris Zloković, Damir Burić, Aleksandar Ćirić, Slavko Gak, Endi Stivens, Boris Popović, Dušan Marković, Igor Lazić, Đorđe Filipović, Vojislav Čupić, Đorđe Bašić i Vedran Ćirković.

To znači da će najbolji igrač sveta 2010.(Udovičić) i najbolji igrač sveta 2011.(Filipović) igrati za Radnički ove sezone.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter