0
Ostali sportovi

Vozom do seniorskog debija

Objavljeno: 20.09.12 u 16:09

Dok su se njegovi saigrači mučili da stignu do Švarina, budući da su imali problema s kašnjenjem aviona, rukometaš HSV Stefan Terzić prvi je stigao na odredište. Njemu je iz Hamburga bilo potrebno sat vremena lagane vožnje vozom, kako bi stigao u grad, gde će najbolji srpski rukometaši sutra (15.30) odigrati prvi kontrolni meč protiv selekcije Nemačke.

 

Terziću će ovo biti debi za seniorsku selekciju Srbije i zbog toga ne krije uzbuđenje.

 

„Svaki poziv za reprezentaciju mnogo znači. Nije ni bitno da li je to kadetska, juniorska ili seniorska selekcija, dres je isti. Drago mi je da ću imati priliku da radim i igram sa seniorima.

 

Za mene je to prilika za novo dokazivanje, ali i priznanje za dosadašnji rad. Ostvario mi se dečački san.

 

Ako pogledamo sastave, čini se da su Nemci jači, ali ovde će biti jedna nova srpska generacija, puno mladih igrača željnih da pokažu šta znaju. Siguran sam da Nemcima neće biti lako sa nama. Želimo da odigramo što bolje i iznenadimo“, rekao je desni bek HSV za zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter