0
Ostali sportovi

Ostalo je još nekoliko dana do početka vaterpolo Evro lige, a Zvezda će možda dočekati Jug bez reprezentativnog „sidraša“

Pijetlović se povredio

Objavljeno: 20.09.12 u 22:04

Vaterpolista BVK Crvena zvezda Duško Pijetlović povredio je rame i njegovo učešće na premijernom meču crveno belih u Evro ligi protiv Juga je pod znakom pitanja.

Trener Dejan Savić se ipak nada povoljnom ishodu i nada se da će se srpski reprezentativac oporaviti do srede. Vaterpolisti Crvene zvezde otputovaće u Mađarsku gde će odigrati prijateljski meč sa Segedom, jednim od najboljih tamošnjih klubova.

Inače, Savić je generalno zadovoljan učinjenim na pripremama, iako je jedno vreme i sam bio odsutan zbog obaveza u juniorskoj reprezentaciji Srbije.

“Zadovoljan sam dosadašnjim radom tokom priprema, ali naravno trebaće nam još vremena i utakmica da zaigramo onako kako se od nas i očekuje ove sezone“, izjavio je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter