1
Domaći fudbal

Zvezda pomogla Partizanovom rivalu

Objavljeno: 19.09.12 u 12:15

Puna dva dana pre početka prvog meča grupe H Lige Evrope ekipa Nefčija iz Azerbejdžana je doputovala u Beograd, kako bi se što bolje aklimatizovali na vremenske uslove u Srbiji.

 

Međutim, problem je nastao u pronalaženju mesta za trening, jer Partizan nije bio dužan da im ustupi teren, pa su morali da potraže alternativno rešenje. Situaciju je rešio golman Saša Stamenković, koji je pozvao čelnike svog nekadašnjeg kluba Crvene zvezde, a oni im dozvolili da treniraju na Marakani.

 

„Partizan nije želeo da nam izađe u susret i dozvoli da treniramo na njegovom stadionu, ali je Crvena zvezda još jednom pokazala koliko je velika. Crveno-beli su kao najveći klub u Srbiji omogućila najvećem klubu Azerbejdžana, da trenira na Marakani i hvala im na tome“, rekao je Stamenković.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Zvezda pomogla Partizanovom rivalu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter