0
Auto Moto

Nije ubeđen da će biti u Jamahi dobar kao Horhe Lorenco

Valentino Rosi

Objavljeno: 19.09.12 u 16:14

Valentino Rosi je izjavio da nije sto posto siguran da će biti u stanju da parira Horheu Lorencu u Jamahi. Italijan, koji je već dve mršave sezone u Dukatiju će se pridružiti svom starom timu u 2013. „Ova avantura sa Dukatijem je bila veoma teška od samog početka“ rekao je Rosi u video intervjuu.

„Doneti odluku o narednoj sezoni je bilo dosta teško, obzirom da znam mnogo dobrih i sjajnih ljudi iz Dukatija… na žalost nismo uspeli da napravimo motor koji ima dovoljno dobro prianjanje prednjeg točka ili dovoljno kontakta sa asfaltom. To je bio najveći problem još od Valensije 2010. i na žalost, posle skoro više od dve godine se vrtimo oko istog problema.

O prelasku iz Dukatija u Jamahu, Rosi dalje kaže: „Nisam siguran da li ću biti u stanju da budem brz kao Lorenco. Mislim da ćemo imati manji problem od onog u prošlosti, Lorenco je bio prilično fer povodom mog povratka. Ono što je za mene važno je da ću se ja dobro zabavljati i biti u prilici da se borim za visoke pozicije…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter