0
Auto Moto

Prvenac Alvara Bautiste

Objavljeno: 18.09.12 u 11:59

Bautista je svoj prvi podijum osvojio u foto finišu, uspevši da bude brži od Andree Dovicioza za 0,003 sekunde. Alvaro je tim povodom izjavio:“Sjajan je osećaj završiti na podijumu ali ovo je za mene specijalan dan jer mi je ovo prvi u MOTO GP šampionatu.

 

U isto vreme, ovo je poseban vikend kako za mene, tako i za ceo tim, zbog sećanja na Marka Simončelija po kome je ova staza sada dobila i ime. Posle nekoliko teških trka ovde smo dobro odradili posao i stigao sam napokon do podijuma. Srećan sam zbog tima i nosim posebne uspomene na Marka, jer sam siguran, gde god da je on sada, da nas gura i da nam daje vetar u leđa.

 

Mogao sam da osetim njegovu ruku na mom ramenu, i siguran sam da je on bio ovde sa nama. Dan trke je bio gotovo neverovatan a ja sam se zamalo skrljao na startu kada sam laktom dotakao zemlju… Srećan sam i zahvalan svima koji su verovali u mene, i ovaj podijum želim da posvetim i njima…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter