0
Auto Moto

Rosi posvećuje podijum Simončeliju

Objavljeno: 17.09.12 u 10:50

Misano, staza na kojoj se trka vozila dobila je novo ime po Marku, a to je ujedno bila i njegova „domaća staza“.

 

Rosi je bio veoma zadovoljan nastupom jer mu je ovo prvi podijum sa Dukatijem po suvom vremenu, a takođe, ovo će biti poslednji nastup pred domaćim navijačima u timu Dukatija, pošto Rosi prelazi u Jamahu sledeće sezone. „Ovo drugo mesto je veoma posebno, posmatrano iz mnogo uglova.

 

Prvi je da sam došao veoma blizu mog rodnog mesta i da sam ovde u stvari kao kod kuće, ovo je moj domaći gran pri. Drugo, staza je dobila ime Marka i želeo sam da mu dam rezultat, i mislim da mi je on u tome pomogao. Osećam neku dozu zadovoljstva zbog ovoga, i zahvalan sam i njemu i njegovoj familiji.“ Dukati je Rosiju dao novu šasiju koja očigledno ima bolje karakteristike i koja mu više odgovara.

 

Iako je Rosi sumnjao da će moći da odvoza trku u istom ritmu od početka do kraja, ipak mu se sumnje nisu ostvarile „Ovo je takođe veoma važan rezultat za mene, za sve momke koji su radili za mene u ovim teškim momentima i za Dukati. Momci u Bolonji su radili naporno na ovom projektu i sad smo napokon došli do nekih opipljivih rezultata i podijuma. Hvala svima, ovo je veliko dostignuće“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter