0
Evropske lige

Martin Jol oduševljen debijem Bugarina, smatra da može oko njega da gradi igru

Berba za novi Fulam

Objavljeno: 16.09.12 u 21:46

Fulam je lako savladao VBA sa 3:0, a dva gola je dao Dimitar Berbatov, pojačanje iz Mančester Junajteda. Opravdao je Bugarin već uloženi novac, a moraće da nastavi sa dobrim partijama kako se ne bi osetio odlazak Dempsija i Dembelea iz kluba. Martin Jol, menadžer Fulama, smatra da Bera to može da učini.
Moj vezni red je bio nov, napad nov, igrali smo u drugom sistemu. Posle odlazaka Dembelea i Dempsija moralo je da dođe do promena. I dalje smatram da nam predstoji ozbiljan posao kako bi igrali kao prošle sezone kada smo imali Marfija i Dembelea u vezi. Sa njima smo imali jedan od najboljih veznih redova u ligi. Ali Berbatov je bio sjajan. Uradio je više nego ikada u karijeri. Bilo ga je u odbrani, u vezi, dao je dva gola. Kada sam ga vodio u Totenhemu dao je 23 gola i mislim da će nadoknaditi odlazak Dempsija i da će biti ključan igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter