0
Ostali sportovi

Objavljen raspored utakmica za SP u rukometu

Koreja prva prepreka

Objavljeno: 13.09.12 u 22:31

Svetsko prvenstvo u rukoetu biće održano u Španiji od 11-27. januara 2013. godine, a naša reprezentacija prvu utakmicu igra protiv Južne Koreje 12. januara u Saragosi.

Svi mečevi grupe C, u kojoj se nalazi i Srbija, igraju se u Paviljonu princa Filipa, a prva utakmica naših momaka počinje u 15:45. Rival u drugom kolu biće Belorusija (14. januar, 18 časova), a sledećeg dana u isto vreme igra se sa Arabijom.

Najteži posao našu ekipu očekuje na kraju, 17. januara protiv Poljske i dva dana kasnije protiv Slovenije. Oba puta igra se od 20.15.

Ukoliko naša selekcija prođe grupnu fazu (dalje idu 4 tima) ukrštala bi se 21. januara sa rivalima iz grupe D, s tim što bi u slučaju da osvoji neko od prva dva mesta išla u Barselonu, a sa trećim ili četvrtim mestom ostala bi u Saragosi.

Četvrtfinala su na programu 23. januara, polufinala dva dana kasnije, za treće mesto igra se 26, a finale sledećeg dana.

U slučaju da Srbija ne uđe među četiri najbolja u grupi, boriće se u Predsedničkom kupu u Gvadalahari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter