0
Auto Moto

Da bi bio šampion

Perezu nedostaje iskustvo

Objavljeno: 12.09.12 u 13:26

Serhio Perez bi morao da sakupi još iskustva kako bi prešao u neki jači tim poput Ferarija, mišljenja su u Zauberu. CEO Zaubera, Moniša Kaltenborn prepoznaje to po Perezovim sjajnim vožnjama ali i padovima u sezoni, mada veruje da Perez uz iskustvo može da postane šampion.  U nedelju na Monci je činio čuda,  i završio kao drugi, odmah iza Luisa Hamiltona. Njegova pozicija i dobar performans u Italiji je podgrejao spekulacije da bi mogao da zameni Masu u Ferariju naredne sezone.

Ipak, menadžerka misli da Perez ima još mnogo mesta za napredovanje:
“Ne treba zaboraviti da mu je ovo tek druga sezona. Ono što je važno je da je on veoma talentovan, i to je pokazao na početku karijere. To je razlog zašto smo mi njega i izabrali, uprkos svim kritikama koje smo zbog toga pretrpeli. Ipak, kada ima u rukama dobar bolid, on pokazuje šta sve može. Često su trke bile pokvarene okolnostima na koje ne možete mnogo da utičete, a on i dalje uči i spreman je da napreduje. Ipak, i on pravi greške, i tim pravi greške, i glavni problem je konzistetnost, iskustvo je potrebno i njemu i nama”

Iako je Perez uspeo tri puta da se popne na podijum ove godine i to u Maleziji, Kanadi i Italiji, nije uspeo da osvoji poene na sedam od trinaest trka…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter