1
Kladionica

Tiket dana

Objavljeno: 11.09.12 u 08:48

Napravili smo vam tiket sa ukupnom kvotom 10,8! Prvi par duel Švajcarska – Albanija, gde je kapiten gostiju Lorik Cana gomilu domaćih igrača nazvao izdajnicima pošto igraju za Švajcarsku, a među njima su Šaćiri, Džaka, Behrami… Ne bi trebalo da sajdžije imaju većih problema na ovom duelu.

 

Francuzi posle pobede u Finskoj dočekuju reprezentaciju Belorusije i moprali bi da slave i na ovom meču, s obzirom da su u grupi sa Španijom kiksevi su nedopustivi u borbi za poziciju jedan.

 

Poljaci dočekuju Moldaviju i posle remija sa Crnom Gorom u prvom kolu moraju da pobede. Zato i savetujemo pobedu domaćina poluvreme – kraj.

 

Isti princip i kod meča Turska – Estonija, a Turci su pokazali i protiv Holandije da su veoma dobra selekcija.I za kraj duel iz naše grupe Belgija – Hrvatska. Odigrali smo na pobedu domaće selekcije, jer verujemo da kockasti nemaju načina da zadrže fantastičan napad koji predvode Mertens, Azar, Miraljas, Lukaku…

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Tiket dana | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter