0
U pripremi

Preslišali Izrael u gostima

Pazi, Rusi gaze

Objavljeno: 11.09.12 u 21:08

Fabio Kapelo je na sjajan način započeo kvalifikacije za SP na mestu selektora Rusije! Posle laganog trijumfa protiv Severne Irske, zbornaja komanda je u gostima savladala izrael sa 4:0 u okviru grupe F.
Sve su Rusi rešili u prvih 18. minuta kada su postigli dva gola – prvo napadač Zenita Aleksandar Keržakov, da bi zatim mrežu zatresao i Kokorin.

Izraelce su dokusurili svojim drugim golom na meču sjajni Aleksandar Keržakov u 64. minutu i zatim Fajzulin. Više je nego očigledno da će Rusi biti glavni kandidati Portugalu u ovoj grupi… Ili bolje rečeno, da će Portugalci biti jedini rival sjajnoj četi Fabija Kapela.

Portugal je tek u drugom poluvremenu slomio otpor Azerbejdžana, i na kraju slavio sa 3:0. Prvi gol su postigli tek u 63. minutu kada je pogodak postigao Varela. A u samom finišu su se upisali i Helder Poštiga i Bruno Alveš.
Severna Irska je priredila neprijatno iznenađenje svojim navijačima, pošto su odigrali samo 1:1 sa Luksemburgom. Da stvar bude gora vodili su golom Šilsa do 87. minuta kada je izjednačio Mota, ali ne Tijago…
Rusija i Portugal su se već izdvojili na vrhu sa po šest bodova, dok svi ostali imaju samo po bod…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter