0
Auto Moto

Baton ne odustaje od titule

Objavljeno: 10.09.12 u 11:51

Baton veruje da njegovo odustajanje na Monci ne znači i kraj borbe za titulu ove sezone, ali priznaje da će morati mnogo da poboljša svoje performanse na stazi. Za sada, on se nalazi na šestom mestu sa 78 bodova zaostatka za vodećim Alonsom, sedam trka pred kraj. “Problem je što nisam konzistentan. Rezultat na Monci svakako nije dobar, ali i sami vidite da pobedom možete da napredujete na tabeli.

Oscilacije u rezultatima, pobeda u Belgiji, drugo mesto u Nemačkoj, pa šesto mesto u Mađarskoj… veliki je problem što nemam kontinuitet u rezultatima. Biće veoma teško doći do titule, ali ako budem uspeo da rešim problem sa oscilacijama u rezultatu, boriću se do poslednjeg metra. Svaka pobeda donosi 25 poena i to je veoma dobro, ali onda, ako ispadnete iz trke, nema ništa od bodova.”

U trenutku odustajanja, Baton je bio 7,3 sekunde iza prvoplasiranog Hamiltona i nadao se da može i do prve pozicije: “Imao sam dobru interakciju sa bolidom, i da sam završio trku, borio bih se za poziciju broj 1.”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter