0
Auto Moto

Koju mora da iskoristi

Velika šansa

Objavljeno: 09.09.12 u 10:33

Felipe Masa pred sobom ima veliku šansu posle osvojene treće pozicije na startu, da impresionira kako navijače Ferarija, tako i menadžment Ferarija koji će uskoro verovatno odlučivati o njegovom ostanku u timu. Do sada njegove najbolje kvalifikacije u sezoni i prvi put startuje daleko ispred svog klupskog kolege. Na njemu je sada pritisak da pokaže da li je i dalje sposoban da bude kvalitetan član italijanskog tima.
„Mislim da sam svestavn pritiska“ rekao je Masa. „Pritisak uvek postoji, i mi potrebno mi je sada da se skoncentrišem na trku. Za mene je ovo možda i najvažnija trka, ali isto tako je važna i za tim. Svaki put kada sedite u bolidu Ferarija, osećate veliki pritisak.“
Iako će na startu ispred sebe imati dva bolida Meklarena, sa Hamiltonom i Batonom, Masa kaže da će dati sve od sebe da po prvi put pobedi na Monci.
„Idem na start da dam svoj maksimum. Meklareni su brzi i snažni, i veoma smo svesni da su kvalifikacije jedno, a trka nešto sasvim drugo, tako da ću učiniti sve što mogu. Zadovoljan sam sa kolima i performansama i jedva čekam da trka počne. Na žalost, do sada ovde nisam pobeđivao, ali sam ostvarivao dobre rezultate… nadam se dobroj trci“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter