0
Auto Moto

Na Monci

Sebastijan Fetel ne veruje u pobedu

Objavljeno: 09.09.12 u 09:25

Sebastian Fetel kaže da bi se iznenadio kada bi uspeo da ponovi uspeh koji je prošle godine postigao na Monci podebivši Ferarije i Meklarene. Aktuelni šampion se kvalifikovao kao šesti, ali će zahvaljujući Pol di Resti startovati kao peti, i očekuje da bi možda i mogao da stigne neke rivale koji se nalaze pred njim.
„Mislim da će biti prilično teška trka, a u pogledu strategije, mislim da će svi imati istu taktiku. Teško je ovde izmisliti nešto novo ili eksperimentisati sa nečim novim. Bićemo svakako konkurentni u trci ali iskreno, mislim da su u ovom trenutku u prednosti i Ferari i Meklaren. Jednostavno su bili prebrzi za nas celog vikenda, tako da ako ih dobijemo, biće to iznenađenje. Ova staze je specifična, a na žalost, mi nemamo dovoljno veliku brzinu na većim pravcima i nismo tako sjajni u krivinama, tako da nam kombinacija ta dva činioca ne ide u prilog. Moramo da sačekamo početak trke i da vidimo koliko će ostali biti brzi, mada ako sve ostane ovako, ne očekujem pobedu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter