0
AdmiralBet ABA Liga

I imao mnogo toga da izjavi

Stigao Tori Tomas

Podrazumevani veb mesta Petar Petrovic
Objavljeno: 08.09.12 u 15:38

Novi plej Partizana, do sada za nas malopoznati, Tori Tomas je juče stigao u Beograd i dobrodošlicu u novu sredinu mu je poželeo Mlađan Šilobad.

Uzbuđen sam što sam ovde, zbog košarke, trenera, navijača. Nadam se da ćemo imati odličnu sezonu, želim da igram dobro i ostvarim dobre rezultate

Čim sam saznao za interesovanje kluba, odmah sam krenuo u istraživanje, video sam da je Partizan dugo godina zaredom prvak Srbije, da žele da osvoje Jadransku ligu i ponovo budu dobri u Evroligi. Tradicija je ovde na visokom nivou. U Srbiji je, kao u Americi, košarka glavni sport“,rekao  je Tomas.

Tomas se preko interneta već inormisao o Grobarima :

Stoje ceo meč, pevaju, glasni su i stvaraju zaista ludu atmosferu“, rekao je Tomas, „Mogu od mene da očekuju da ću ostaviti srce na parketu, da ću igrati sa mnogo energije i strasti. Daću sve od sebe da budem najbolji mogući igrač za tim. Dajte mi šansu i ja ću vas učiniti srećnim“.

Šansu je dobio, a da li će je iskoristiti ostaje da vidimo.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter