0
AdmiralBet ABA Liga

Zvezda savladala Solnok na Hotel City Code kupu

Pobedili Mađare

Podrazumevani veb mesta Dragan Glomazic
Objavljeno: 08.09.12 u 10:46

Košarkaši Crvene zvezde imaće priliku da brane trofej osvojen prošle godine pošto su se plasirali u finale Hotel City code kupa pobedom nad Solnokom u prepunoj hali u Zemunu 82:71.(14:19, 19:18, 21:10, 28:24)

Nije počelo sve kako treba, 10 prodatih lopti u napadu samo u prvom poluvremenu a odbrana pogotovu nije delovala sigurno u prvoj četvrtini kada su Mađari u jednom trenutku vodili i sa 10 razlike.

U drugom poluvremenu, pre svega mnogo boljom odbranom ali i bržim napadom, Zvezda preokreće rezultat i meč privodi, pravi nekoliko mini serija, pa Mađarima do kraja nije pomogao ni dobar šut za 3 poena.

Kod Zvezde najbolji su bili Savović(15 poena) i Braun(14 poena) dok se kod novog člana Jadranaske lige istakao Kalv (15 poena).

Crvena zvezda u finalu turnira, u  subotu od 20.00 sati, se sastaje sa Donjeckom Vlade Jovanovića koji je u prvom polufinalu dobio ekipu Mega Vizure.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter