0
Auto Moto

Horhe Lorenco najbrži poslednjeg dana testiranja

Podrazumevani veb mesta Predrag Ristić
Objavljeno: 06.09.12 u 11:51

Horhe Lorenco bio je najbrži poslednjeg dana nezvaničnog testiranja motora GP klase na stazi Aragon. I pored toga, nije uspeo da obori vreme koje je postavio njegov rival Deni Pedroza na Hondi, prvog dana. Kandidat za ovogodišnju titulu, Lorenco, testira novi M1 motor kao i Jamahinu novu šasiju koja je još uvek prototip za 2013. godinu. Pored testova, rađene su i simulacije samih trka tokom popodneva. „Juče je bio dug dan, jer smo se ponašali kao da se trkamo, pa se osećam prilično izduvano. Ipak, ovi testovi su neophodni kako bi videli ponašanje zadnje gume“ izjavio je Lorenco.
„Generalno, odlazimo sa ovog testiranja zadovoljni, sa dosta novih informacija koje ćemo znati da iskoristimo. Sada smo već sekund brži nego prošli put, ali to nije još uvek ono što želimo.“

I Deni Pedroza koji je poslednjeg dana bio samo jednu desetinku sporiji od lidera šampionata kaže da i Honda napreduje, a da će ovi testovi biti korisni i u borbi za titulu, obzirom na činjenicu da Pedroza u šampionatu zaostaje 13 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter