0
Ostali sportovi

Porto prva prepreka

Crno beli hoće u Ligu šampiona

Aleksandar Milosavljević Aleksandar Simonovic
Objavljeno: 06.09.12 u 19:21

Narednog vikenda u Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici Rukometni klub Partizan je domaćin kvalifikacionog turnira za plasman u Ligu šampiona. Crno beli će u subotu od 17 časova u polufinalu odmeriti snage sa Portom. Ukoliko pobede Portugalce Partizan će se sastati u finalu koje je na programu u nedelju od 19:30 sa boljim iz duela Sloga iz Doboja i Lovćen. Samo pobednik ovog turnira će se kvalifikovati u grupu gde ga čekaju Monpelje, Čekovski Medvedi, Flensburg, Ademar Leon i ekipa sa vajld-kard turnira.
„Prva utakmica sa Portom je najvažnija, jer u slučaju poraza nema ništa od Lige šampiona. Verujemo da kao i prošle godine možemo da pobedimo Porto i opet se plasiramo u elitu. Preuzećemo ulogu favorita pošto smo domaćini i igramo pred našim navijačima. Razmišljamo samo o pobedama i o plasmanu u Ligu šampiona“, izjavio je trener crno-belih Aleksandar Brković.
Pobednik ide u Ligu šampiona, drugoplasirani i trećeplasirani nastaviće takmičenje u trećem kolu kvalifikacija za Kup EHF-a, a četvrtoplasirana u drugom kolu kvalifikacija za isto takmičenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter